Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Technical Support / Re: Stream Url
« Last post by lgarou on August 11, 2019, 05:44:37 AM »
Hi!

I used to listen to the stream via below URLs, but recently (for about a month), none of these work for me, anymore.
I've tried with different devices connected to different networks - so it looks to me as if streaming to local clients were broken.

Could someone please double check and/or update the .m3u?

Cheers!
2
Technical Support / URL for listening my favorite radio on ubuntu
« Last post by 242max on July 24, 2019, 07:47:31 AM »
Hello everybody!
Max from France. It's very difficult for me trying to listen DG. It's impossible to connect by copying the URL on radio Goodvibes the player of my Ubuntu distribution. May be somebody can say me how to?
Thanks a lot
3
Song Requests/Complaints / Re: Suggest some music!
« Last post by barbibimbo on July 06, 2019, 05:32:41 PM »
How about "Santa Hates You' a side project by Peter Spilles of Projekt Pitchfork
4
Song Requests/Complaints / Re: Suggest some music!
« Last post by Atomrocker on June 29, 2019, 04:24:06 AM »
Do you have 3Teeth? I just discovered them and they are pretty awesome! A mix of Nine Inch Nails, Ministry and Rob Zombie. Thanks!
5
Technical Support / Stream URL?
« Last post by Bluti666 on June 24, 2019, 08:56:57 AM »
Hi,

I have a Denon AVR-X2500H with (unfortunately) built in TuneIn Player, but Digital Gundfire cant be played via TuneIn. On systems which are using vTuner, Digital Gunfire is playing perfectly. The Stream URL on the DG-Website doesnt work, but the inbuilt website Player is working fine. So what is the correct URL to add manually to TuneIn and other players? Havent found anything by looking through the forum.

Thanks!
6
Technical Support / Re: connecting to host
« Last post by RACERX403 on June 13, 2019, 08:08:02 PM »
Yes, I am seeing the same behavior with the 256K stream as well. Not working.
7
Technical Support / Re: connecting to host
« Last post by clubman on June 13, 2019, 05:33:17 PM »
well the site was down for a short time today it is now back up but only the web player is working for me the 256k one says connecting to host
8
Technical Support / Re: connecting to host
« Last post by clubman on June 13, 2019, 12:01:40 PM »
yes it is still fine and i have been listening everyday :)
9
Technical Support / Re: connecting to host
« Last post by RACERX403 on June 10, 2019, 01:57:47 PM »
What are you experiencing today? Still functioning or same intermittent issues?
10
Technical Support / Re: connecting to host
« Last post by clubman on June 09, 2019, 09:23:53 PM »
yes both of them were not working its been happening for a few days now but i just checked and it is now working again :)
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
anything