Author Topic: Was able to use WinAmp originally, now no go.  (Read 6314 times)

Offline Lorgaire

  • Digital Grunt
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
    • View Profile
Was able to use WinAmp originally, now no go.
« on: September 07, 2007, 12:19:20 PM »
So the first time I checked DG out, I told it to run through WinAmp and it worked fine.

But now my WinAmp responds with "could not connect" regardless of which WinAmp option (128k or 56k) I choose.

I'm listening to it through the webplayer now, but I'd prefer it if I can get it to work on WinAmp again.

Any suggestions??

Offline koggen

  • Bandwidth Donator
  • SUBSCRIBER
  • Cybernetic Soldier
  • ******
  • Posts: 254
  • Karma: 31
    • View Profile
    • Digital Gunfire
Re: Was able to use WinAmp originally, now no go.
« Reply #1 on: September 08, 2007, 08:57:22 AM »
Do you still have these problems? The 128kb Winamp playlist.pls has five server entries and these are working correctly. Perhaps you have a firewall on your network blocking ports 8000, 8030 or 9000 (which are the ports most servers are using - see list below)? Try each of the following links manually and see which ones you can connect to. The radio1-se server also has a port 80 connection, in case your network blocks the other ports.

http://radio2-se.digitalgunfire.com:8000
http://radio1-se.digitalgunfire.com:8000
http://radio1-us.digitalgunfire.com:8030
http://radio1-se.digitalgunfire.com:80
http://radio2-us.digitalgunfire.com:9000

Shirow: the playlists on the site are using some ip addresses instead of hostnames, might be a good idea to change them to a fqdn. The asx-file also has a typo in on the addresses (the port 80 server).

Offline Shirow

  • Administrator
  • Electronic Colossus
  • *****
  • Posts: 1859
  • Karma: 42
  • Yup.
    • View Profile
    • http://www.digitalgunfire.com
Re: Was able to use WinAmp originally, now no go.
« Reply #2 on: September 13, 2007, 07:56:35 AM »
Thanks for the heads up, I'll fix it.
Simon "Shirow" Westlake
- www.digitalgunfire.com